Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.08.2008 19:45 - 10 неща, които мразя в немските жени
Автор: blast Категория: Тя и той   
Прочетен: 7817 Коментари: 6 Гласове:
0

Последна промяна: 05.08.2008 20:50



1. Немската жена е мила, приятна, чистоплътна с тънка и финна кожа поне в повечето случаи. Вярно е че 50% може и повече не могат точно да бъдат класифицирани точно какви са поради наднормени килограми но това не е важно. Говорим за малцинството им. Тези, които са част от нещо като Хайди Dumm. Мила и приятна е, но когато човек прекара малко повече време с нея и започва да получава странното усещане че в нея има инсталиран компресор на фризер или най-малкото във вените и циркулира течен азот. Законите на термодинамиката в нейната "сгряваща и изгаряща направо разтапяща" любовна романтика са леко неприложими.

2. С немската жена може да се дискутира на всякакви теми, тя е винаги много OpenGL или Direct3D за света. Прави спорт, членува в клубове, има си личен фитнес треньор, който може и да и е психолог и да я напътства в живота или да и обяснява точно под какъв ъгъл да си го слага, ако не и стига личния отбор в който тя се опитва да е на върха откъм постижения или поне да стане капитан. Занимава се с театър, ходи редовно на кино, прави, твори статуи от кочани за царевица примерно нали, обича адски много социалните контакти предимно немски, но сега вие обичате ли циганите примерно, ама честно? Има и сега винаги няколко чуждоземски или туземски това са синонимни думи в немския речник ама те са нали да замажат очите на обществеността, че не сме расисти заеби, но като цяло е важно да я има немската група. Остане ли сама се чувства като див заек сред стадо лисици, лоша работа. И дотук добре всичко е прекрасно всичко е наред, въобще симфония в какъвто цвят си изберете. Но има една тема за която не трябва да се говори - Германия. Това е свещената тема, която можеш да засегнеш само и единствено и пак само ако си твърдо ЗА. Всичко противоречащо на това ТВЪРДО ама МНОГО ТВЪРДО ЗА е мнение на глупак, нещо като Симо Ментата с неговото "Вервайте ми".

3. Всяка жена би се радвала ако получава закрила от мъжа си, където и да е или приятеля си все тая, разбира се без да се преекспонира в някаква бясна селска свада с бой с мотики като в някои дискотеки в Шумен или други все така любими кървави спортове от България. Но при немската жена липсва тази радост. Този филм не се гледа, ахххх какво гледане няма го в програмата. Ако посмееш да се сбиеш заради нея най-малкото ще да е да ти се разсърди иначе може и тя да те нарита ей така шото не ти е било достатъчно, а след това и да те зареже. Въпросът не е как, а защо?! Отговорът е много прост кристално ясен. ТЯ МОЖЕ И САМА ДА СЕ ОПРАВИ. Не си струва да се сбивате заради нея, защото тя може сама да се справи, няма значение кой стои срещу нея, тя просто винаги може и САМА или само САМА. Ако можеше и сама да се изчука може би нямаше да се налага въобще да водите разговор на тази тема с нея, защото нямаше да ви има заедно 2 в едно фелацио....примерно.


4. Нормално е мисля си аз хората да готвят заедно или да се редуват в моменти на слабост, умора и стрес във важния процес на готварското изкуство. Нормално е и от време на време да си помагате взаимно или не чак толкова зависи от схемата, нормално е и приятелката да ви изглади някоя друга риза докато вие и слагате прашките да съхнат, нормално е и да я праснете понякога закачливо отзад просто на шега и съм сигурен, че не е нужно да ви ОБИЧА безкрайно, а просто да я радвате мнгоо и ще го стори без да се замисля. Няма я тази пиеса в Г-я. Ако я помолите дори и във възможно наи-учтивата форма на немския език тя няма да го направи. Ще ви заяви, че това и звучи като заповед, а на нея няма кой да и заповядва дори и БОГ, нещо като "I against I" . Всичко е само изразено с други думи няма значение дали я молите или дали и заповядвате вие имате 1 и също предвид просто под друга форма. Няма други такива като немкините честно. При, което вие стоите и пак сте в шах, а може би в мат!? Но няма значение. Идеята е следната много проста всъщност калкулирана с хладната прецизност на арийския гений. Това си е ваше задължение каквото и да било то, както гледането на нейните неща си е нейно задължение. И затова всеки със задълженията си и всичко е перфектно. Моето си е мое, твоето си е твое, пък от време на време дай да се изпраскаме докато проканти квартала. Това е идеята да си с такава пръчка аз не виждам друга, а може и да съм леко късоглед.


5.Немската жена се чука като дърво. Не честно по-добре сам с гол в ръката отколкото с това финно създание, което си мисли, че вече само щото нали се е съблякла гола и ти трябва да си предоволен и да и скимтиш в краката.


6. Немската жена е ЕМАНЦИПИРАНА. Но само когато си поиска. Май всъщност всички жени са еманципирани само, когато си поискат, това на свой ред е гнусно безправие, но случва се ем" ко" да пра"иш. Странно, но факт, когато си пожелае се държи така сякаш целият свят е неин и всички трябва да работим за нея и това е предимно, когато всичко и спори и върви и тя се чувства всемогъща. В момента обаче в който се получи лека трагедийка някъде по фронтовата линия и това причини "мега, гига, хипер,..." дестабилизация веднага ще се обърне към вас с обявата " мен ми стига ти си тук имам още твойто рамо, стига ми, че..." нали. Всъщност може да и да се преодолее това нечовешко препятствие - ЕМАНЦИПАЦИЯТА й но това трябва да се получи по много деликатен начин.


7. За да стигне човек до насъбрания опит за статистика първо трябва да се владее много добре немски, всьщност не много добре, много добре не е достатъчно, трябва да се владее по-добре от нея или поне да има възможност да се всели заблудата, че сте родени в Г-я, но някак си по 1 или друг начин не сте успели да си преодолеете шибания източноевропейски акцент на Х. Трябва да идваш от уважавано семейство, да имаш благосъстояние, образование, място в обществото, да си представителен и да си мериш приказките според това с кой си къде си от къде идваш, а и да им се кланяш когато се наложи, но това е лека подробност на фона на всичките си нищо и никакви изисквания. Немската принцеса винаги иска да може да има какво да и дадеш, ако няма какво да и дадеш трябва да направиш така, че да има какво да и дадеш, а ако и това не можеш, може да си най-добрият, най-милият, най-човечният, но не ставаш. Все искат дай, дай, дай - как един път не каза НА да ви еба майката смотана. Както тя самата казва става въпрос за даване и взимане малко алъш вериш нали, но по западноевропейски на ниво и рафинирано и да не забравяме трапчиво изискано. Нищо лично нали. Не че и в Б-я го няма този филм, но е тънкажно или поне беше.

8.Немската жена е открита, толкова открита и откровена, че това достига чак до нетактичност и брутални нечовешки прояви спрямо твоята личност. Най-интересното е, че тя изхожда от факта, че всичко е постижимо и обратимо и се стига до следната ситуация. Ти искаш нещо от нея, тя ти казва хладнокръвно в очите, че не те обича, че не може да си позволи дори да си помисли да те обича или да се влюби в теб, че ти не можеш да и дадеш бъдеще, че си дивак от друг свят, че винаги ще си останеш изрязан от нейния и техния свят като кръпка, а може и като част от жертвопинишението по време на сюнет и че въобще не я привличаш. Абе не ставаш т"ва е! След примерно да речем 4 месеца обаче същата тази твърда, непоколебима и непреклонна, прекрасно фанатично убедена в принципите си момичка може просто така на шега със завидна лекота да ти каже, че ТЕ ОБИЧА и че иска на всяка цена да е с теб и че нейното отношение към тебе се променя всеки ден. Важно е да се отбележи нейното отношение към тебе се променя всеки ден , всяка седмица и същевременно иска дългосрочна и трайна връзка. Хмммм я пак?

9.Немската жена мрази чесъна.

10. Немската жена не може да разбере нещо ако не го е видяла или преживяла. Може да и обясняваш милиони пъти с най-точните понятия, къде са разликите м/у Германия и останалия свят и тя пак ще стои, ще примига доста умного, даже много умно наистина и почти ще симулира мисловна дейност и накря ще отрони ; "Ами това което ми обясняваш копеле е много хубаво и чудно и прекрасно разбирам какво ми казваш но въпреки всичко що не вземеш да се таковаш отзад и майка ти също и на мъжа му брата...." нещо в подобен стил да речем. И това тя, любимата и неустоима нарича дискусия доста добър стейтмънт точно като за номер 1 в Топ Тен. Само че не в моя Топ Тен, предполагам не и във вашия, не и във твоя, не и в оня примерно, аз си имам друг Топ Тен.


Така че мислете му и пазете се от немското животно, тя или то цепи глави на две с нож за рязане на писма, майката си ебало еййй.


Тагове:   неща,   МРАЗЯ,   НЕМСКИТЕ,


Гласувай:
0



1. eien - Забелязах, че немската жена има огромни обувки и номерът на краката й е някъде около 41-42
14.08.2008 10:54
Обича да ходи със сандали с дебели, широки каишки. Има здрави глезени. И рядко криви крака. Затова пък широки колена.
Толкова за външния й вид.
цитирай
2. blast - И не само!:)
14.08.2008 11:11
Има и крака като кегли и рамене като на Конан!;))) Може да те носи няколко часа на гръб без въобще да забележи, че си там, също така при всичките си външни недостатъци да се мисли за Шарън Стоун. Много е добра хахаха
цитирай
3. eien - Смята себе си за страхотна кулинарка-
14.08.2008 11:54
от майка си е научила да слага щипчица сол в кафето за повече аромат, а от баба си много подсладена сметана върху сини сливи в картофена манджа. Владеейки кулинарното изкуство, си вярва, че може да Го омагьоса. И понеже не й се връзват, тя методично омита сама всичко и още на 30 години е здрава и яка, предразположена към задължително напълняване, което плавно преминава към освинване, в други бециркета към размерите на известната германска крава, която пълни очите.
цитирай
4. blast - Е все пак знаеш анекдота сигурно....
14.08.2008 12:09
Къде е границата на Германия!?
Там където жените започват да се отличават от кравите!!! хахахаха

Но все пак не трябва да си кривя душата има и уникално красиви жени в Г-я, каквито и в Бг не съм виждал, но само като си представя колко са болни психически и направо слагам един голям "Х". Нямам нерви за губене. А и както един мой приятел тук казва. Немските фусти са хубави до 15-16 години след това започват да трупат баласт!;))))
цитирай
5. krotalka - Малко неточно цитираш вица!
14.08.2008 13:47
Границата е там, където кравите стават по-красиви от жените!
Познавам и друг вид германки, такива които по нищо не се различават от българките!
цитирай
6. blast - На външен вид предполагам!;)))
14.08.2008 13:49
Шото за друга прилика няма как просто!:) Винаги има изключения!;)))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: blast
Категория: Политика
Прочетен: 32896
Постинги: 4
Коментари: 12
Гласове: 58
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031